واحد روانپزشکی کودک ونوجوان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۳ |
واحد روانپزشکی کودک ونوجوان دانشگاه علوم پزشکی ایران
 بخش و درمانگاه روانپزشکی کودک و نوجوان بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع) از سال ١٣٨٧ شروع به کار کرده است. لازم به ذکر است که تاریخچه فعالیت روانپزشکی کودک و نوجوان در دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال 1372در بیمارستان روانپزشکی ایران و با حضور اساتید این رشته (دکترمهرداد محمدیان، دکتر بهروزجلیلی) بوده است.
در سال 1387 بخش و درمانگاه روانپزشکی کودک و نوجوان به بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع) منتقل شده است.
در سال 1392 به علت پاره ای مشکلات سازمانی فعالیت این بخش برای بیش از یک سال متوقف گشت.
بخش روانپزشکی کودک و نوجوان بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر مجدداٌ از اسفند ماه 1394 فعالیت خود را آغاز نموده است. این بخش با برخورداری از روانپزشکان فوق تخصص اطفال و نیروهای روان پرستار سعی دارد تا امکانات مناسب درمانی در اختیار بیماران قرار دهد.
این بخش دارای 6 تخت بستری و یک اتاق ایزوله است که برای بیماران  پرخاشگر و تحریکاتی استفاده می شود. از امکانات دیگر این بخش وجود دو روان شناس و تیم توانبخشی (کاردرمانی و گفتاردرمانی) در بیمارستان است.
اطاق بازی از امکانات دیگر این بخش است. بچه ها در اطاق خود تلویزیون دارند و در ساعات مناسب با هماهنگی پرستار و داشتن همراه می توانند در زمین بازی بیمارستان بازی کنند.
در حال حاضر درمانگاه سرپایی این بیمارستان با حضور سه نیروی فوق تخصص در روزهای شنبه، یک شنبه و دو شنبه فعال است. لازم به ذکر است که تعیین نویت به صورت تلفنی از طریق شماره گویای 22266846  امکان پذیر است.
روزهای شنبه دکتر میترا حکیم شوشتری و روزهای یک شنبه درمانگاه دکتر الهام شیرازی و روزهای دوشنبه دکتر بهروز جلیلی در درمانگاه حضور دارند.
درمانگاه روان شناسی بیمارستان از خرداد ماه ١٣٩٣آغاز بکار کرده است. در این درمانگاه خدمات روان شناسی زیر ارائه می گردد:
کار درمانی کودکان مبتلا به اختلال یادگیری
کار درمانی کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم
بازی درمانی و مشاوره برای مشکلات رفتاری کودکان
انجام آزمون روان شناختی از جمله آزمون هوش وکسلر و آزمون فرافکن CAT
 از آنجایی که این درمانگاه با گروه پژوهشی توسعه مهارت های فرزندپروری انستیتو روانپزشکی تهران در ارتباط است، برای دریافت اطلاعات پیرامون مشکلات عصبی کودکان می توان به سایت زیر مراجعه کرد.
www.SPG2014.com

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر