ارتقا پژوهش در گروه روان پزشکی:

 

  1. افزایش توان پژوهشی گروه (استادان، دستیاران، وابسته هاaffiliates )
  2. برگزاری کلاس برای اساتید گروه روان پزشکی برای افزایش توان پژوهشی آنان
  3. تقویت هسته های پژوهشی
  4. افزایش آگاهی درباره اخلاق پژوهش
  5. تقویت زیرساخت های اطلاعاتی پژوهش (پایگاه داده های طرح ها و پایان نامه ها، داده های حاصل از طرح های جاری، بانک اطلاعات بیماران و ...)
  6. تقویت جنبه های ترجمان دانش و کاربردی کردن یافته های پژوهش، و موارد مربوط به دانشگاه نسل سوم
  7. ادغام پژوهش در آموزش، با توجه به اینکه توان و ماموریت اصلی گروه در حال حاضر متمرکز بر آموزش است، رویکرد ادغام ایده های پژوهش در آموزش میتواند هم افزایی هر دو حیطه را توامان داشته باشد.
  8. معرفی توانمندی ها، علایق، سوابق پژوهشی اعضای هیات علمی (رزومه کوتاه) برای تسهیل ارتباطات بین المللی و بین پژوهشگران به زبان انگلیسی و قرار دادن آن در سایت گروه
  9. هدایت پایان نامه های دستیاری به این سمت که بتوان یک طرح پژوهشی بزرگ را در قالب چند پایان نامه دستیاری تقسیم کرد، تا با انجام آنها هم زمان و در واقعیت یک طرح پژوهشی بزرگ و ارزشمند انجام شده باشد.
  10. در پروپوزال ها محصولات انتقال دانش که قابل استخراج از طرح یا پایان نامه است پیش بینی و معرفی شود و مشخصات آنها و کاربرد آنها و مخاطبان آنها و نحوه انتقال این پیام در این قسمت ذکر شود.
  11. در هنگام دفاع پایان نامه ها یا ارایه گزارش نهایی طرح، محصولات ترجمان دانش ذکر شده در پروپوزال لازم است همزمان ارایه شود و همراه با راه کار انجام انتقال دانش در هنگام دفاع ارایه شود. وجود محصول انتقال دانش برای صدور مجوز دفاع یا تایید گزارش نهایی طرح الزامی باشد.
  12. تشویق پایان نامه های مشترک با علوم پایه
Template settings