لیست اخبار صفحه :9
برنامه آموزشي صبحگاهي دستياران در روزهاي چهارشنبه در بيمارستان ايران

برنامه آموزشي صبحگاهي دستياران در روزهاي چهارشنبه در بيمارستان ايران

برنامه آموزشي روزهاي چهارشنبه مرکز آموزشي‌‌درماني ‌‌روان‌‌پزشکي ايران در نيمه اول سال تحصيلي 95-1394 به گونه جديدي اجرا شد. در اين دوره، هر هفته به نوبت دستياران روان‌‌پزشکي به ايراد سخنراني مي‌‌پرداختند و در زماني حدود 45 دقيقه فرصت داشتند تا نتيجه مطالعات و بررسي‌‌هاي خود در زمينه مورد علاقه‌‌شان را در حضور ساير دستياران و اساتيد ارائه کنند. در پي سخنراني، موضوع در ميان دستياران و اساتيد حاضر به بحث گذاشته مي‌‌شد.

درسنامه طب خواب منتشر شد

درسنامه طب خواب منتشر شد

کتاب «درسنامه طب خواب» با همکاري سي و يک تن از متخصصان رشته‌هاي مختلف پزشکي و در سي فصل تهيه شده است و مباحث مختلفي از علوم پايه تا باليني و از روش‌هاي تشخيصي تا روش‌هاي درماني را در بر مي‌گيرد. همکاري افراد صاحب نظر از حوزه‌هاي تخصصي مختلف پزشکي و مرتبط با طب خواب مانند روان‌پزشکي، نورولوژي، جراحي گوش و حلق و بيني، طب داخلي، طب کودکان، طب کار و دندان‌پزشکي تأکيد بر «ميان رشته‌اي» بودن طب خواب دارد.

کتاب ملاک‌‌هاي تشخيصي ‏DSM-5‎‏ منتشر شد

کتاب ملاک‌‌هاي تشخيصي ‏DSM-5‎‏ منتشر شد

کتاب «ملاک‌‌هاي تشخيصي DSM-5» در بهمن ???? توسط انتشارات ابن سينا منتشر شد. اين کتاب به عنوان شکل خلاصه‌‌اي از کتاب اصلي نسخه پنجم دستنامه تشخيصي و آماري اختلالات رواني، توسط انجمن روان‌‌پزشکي آمريکا تهيه شده است. کتاب توسط پانته‌‌آ احديان‌‌فرد (دانشجوي کارشناسي ارشد روان‌‌شناسي باليني)، محسن ميرزايي گرکاني (دانشجوي دکتراي روان‌‌شناسي باليني) و دکتر امير شعباني (استاد روان‌‌پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران) ترجمه شده است.

دومين کارگاه تشخيص اختلالات طيف دوقطبي

دومين کارگاه تشخيص اختلالات طيف دوقطبي

دومين کارگاه تشخيص اختلالات طيف دوقطبي (تشخيص، نمونه هاي باليني، کارگروهي، نمايش فيلم) توسط آقاي دکتر امير شعباني (استاد دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران، گروه پژوهشي اختلالات دوقطبي) برگزار خواهد شد.

آشنايي با بنياد الکساندر فون هومبولت آلمان

آشنايي با بنياد الکساندر فون هومبولت آلمان

بنياد الکساندر فون هومبولت از سال 1983 ميلادي فعاليت خود را آغاز نموده است و طي سال هاي گذشته 26000 نفر از محققين برجسته کشورهاي مختلف از حمايت اين بنياد بهره مند بوده اند. تا جايي که 51 نفر از برندگان جايزه نوبل در رشته هاي مختلف از اين بنياد نيز بورسيه تحقيقاتي اخذ نموده اند. اين بنياد در تلاش است که برقراري ارتباط علمي بين دانشمندان برجسته دنيا و محققين آلماني را در عالي ترين سطح حمايت نمايد.

کاربرد rTMS

کاربرد rTMS

تحريک مغناطيسي مغزي مکرر يا rTMS از روشهاي غيرتهاجمي تحريک و تعديل مغز است.

Template settings